Foto: Michael Erichsen/Bildbyrån

Astrit Ajdarevic om framtiden: "Jag lever i nuet"

Publicerad: 2015-04-29 17:10 Allsvenskan


Han är i Helsingborgs IF på lån fram till sommaren. Vad som händer sedan vet inte Astrit Ajdarevic.

Astrit Ajdarevic, 25, har återvänt till Sverige för andra gången. Han är i Helsingborgs IF på lån från belgiska Standard Liege fram till sommaren.

– Jag lever i nuet och försöker inte tänka mer på det. Jag har ett lånekontrakt till juli med Helsingborg och sedan ett år kvar på kontraktet med Standard Liegé, mer än så vet jag inte just nu, säger han till viasatsport.se.

Mittfältaren drömmer dock om att lyckas utomlands.

– Ja, det är klart. Jag har redan varit ute två rundor och vet vad som krävs. Jag är här nu och sedan får se vad som händer. Allting kan hända, ingenting förvånar mig längre i fotbollen, säger Ajdarevic till viasatsport.se.

Vidare tycker Astrit Ajdarevic att det är för mycket fokus på Henrik Larsson när man talar om HIF.

– Det är klart, han är en stor profil inom svensk fotboll, men jag går inte runt och tänker på det. Han är min tränare och jag försöker lära mig så mycket jag kan, säger han till viasatsport.se och fortsätter:

– Alla vet vad han har gjort som spelare, men nu är han tränare och det är vi i laget som är spelare, det verkar som att folk glömmer av det. Det är väldigt mycket fokus på Henke Larsson som spelare och inte som tränare. Det där är passé nu och folk måste se att han är tränare och han har gjort det bra med Falkenberg och med Helsingborg.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com