Foto: Bildbyrån

Officiellt: Assyriska FF värvar Christer Youssef

Publicerad: 2015-02-02 19:45 Superettan

I somras fick han ingen dispens. Men nu är Christer Youssef, 27, tillbaka i Assyriska FF.

I somras skrev han på för Assyriska FF efter att transferfönstret hade stängt. Men SvFF beviljade inte Christer Youssef dispens.

Nu meddelar Superettanklubben att den offensive mittfältaren återigen skrivit på. Youssef tillhörde senast cypriotiska Aris.

– Christer är en poängspelare. Förra vevan gjorde han 16 poäng på 28 matcher, och med tanke på att vi hade problem offensivt i fjol så kommer han förhoppningsvis hjälpa oss med den biten. Så fort vi fick en öppning att ro hem affären tack vare Club 74-medlemmar och privata bidrag så gjorde vi det, säger sportansvarige Sargon Simonsson till hemsidan. 

– Christer är en vinnarskalle och ledartyp som kommit in och höjt grabbarna redan nu. Vi får in en spelare som inte bara gör mål, utan också spelar fram – och vår förhoppning är att han är minst lika bra i år som förra gången, fortsätter han.

Christer Youssef är nöjd över att vara tillbaka i Assyriska.

– Det känns helt rätt. Det är andra vändan jag är här och jag har alltid haft en dialog med Assyriska, även när jag varit utomlands i Cypern. Klubben har alltid varit nära tillhands och nu är också tajmingen rätt eftersom jag och min fru ska få barn i maj, så både privat och fotbollsmässigt känns det bra. Jag vet vad jag får i Assyriska, säger han till hemsidan.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com