Foto: Bildbyrån

Officiellt: Malmö FF värvar Yoshimar Yotún

Publicerad: 2015-01-27 13:00 Allsvenskan

Malmö FF håller just nu en presskonferens. Svenska mästarna presenterar Yoshimar Yotún som ny spelare.

Malmö FF har signerat ett treårskontrakt med peruanske landslagsmannen Yoshimar Yotún, som närmast kommer från Sporting Cristal.

– Malmö FF är en stor klubb som vann ligan förra året och spelade i Champions League. Det är viktigt för en spelare att spela i en klubb som kämpar om titlar. När jag fick höra om MFF:s intresse kunde jag inte tacka nej då det är en väldigt bra möjlighet för mig och min utveckling som fotbollsspelare, säger 24-åringen till mff.se.

– Jag brukar inte prata så mycket om mig själv, men det jag kan berätta är att jag vid varje träning och match kommer ge allt för att Malmö ska fortsätta skriva nya kapitel i klubbens stolta historia. Malmö FF är en vinnande klubb som alltid strävar framåt och högre, fortsätter Yotún.

MFF:s sportchef är nöjd med värvningen av Yoshimar Yotún.

– Yoshimar Yotún är en spännande spelare. Med sin snabbhet och teknik har han goda förutsättningar att bli en viktig spelare i Allsvenskan och i Europaspelet. Det blir en omställning att flytta till ett nytt land och en ny kontinent, men vi ska göra allt för att han och hans familj ska trivas så att han så fort som möjligt kan visa sina kvaliteter fullt ut, säger han till mff.se.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com