Foto: Bildbyrån

Joachim Lantz öppnar för att lämna Kalmar FF

Publicerad: 2010-12-01 11:42 Allsvenskan

Ännu har han inte fått besked av Kalmar FF. Nu öppnar försvararen Joachim Lantz, 33, för en flytt om något intressant dyker upp.

Joachim Lantz sitter på ett utgående kontrakt med Kalmar FF och väntar fortfarande på besked från klubben - trots att en dialog funnits har inget kontraktserbjudande erbjudits.

– Jag har haft väldigt lite skador så rent fysiskt skulle jag lätt kunna spela nästa år. Och om man pratar om motivation så är jag också lite sugen. Samtidigt är det inte så att jag skulle lägga mig ner och dö om Kalmar sa nej, säger Lantz till eurosport.se.

Och skulle det inte bli en fortsättning kan Lantz mycket väl tänka sig en flytt till en annan klubb i Allsvenskan eller Superettan.

– Om det dyker upp något så skulle det vara spännande. Jag har upplevt det mesta här i Kalmar och just ur det perspektivet, en annan tränare, en annan klubb, skulle kunna vara spännande. Samtidigt har jag familj och ett jobb här så den sociala biten är kanske inte så lätt att lösa, men är det sportsligt och ekonomiskt intressant så skulle jag lyssna, säger Lantz.

Den gångna säsongen blev det 14 matcher för Lantz, varav elva från start.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com