Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån

KLART: Nordbeck stannar i Landskrona BoIS - Sadat lämnar

Publicerad: 2014-12-13 10:27 Division 1

I och med degraderingen slutade flera avtal att gälla. Men nu står det klart att Mårten Nordbeck blir kvar i Landskrona BoIS. Karim Sadat lämnar dock.

Landskrona BoIS bekräftar för HD.se att vänsterbacken Mårten Nordbeck stannar i klubben, och att Rasmus Alm och Alexander Tkacz är nära en förlängning.

– En del kontrakt gick ut, när vi blev division 1-lag, och en del kontrakt kan omförhandlas. Det blir rörigt, men det är bra att vi har den här möjligheten eftersom vi måste jobba med en helt annan ekonomi, säger sport- och klubbchefen Patrik Johansson till tidningen.

En som gjort sitt i Landskrona BoIS är anfallaren Karim Sadat.

– Efter en hygglig start störde ljumskskadan för mycket. Det var synd, Karim var en glädjespridare i truppen och vi hade stora förhoppningar på honom, säger Johansson till HD.se.

Daniel Jarl, Paul Torres, Andrew Stadler, Niclas Rönne och Enis Ahmetovic sitter alla på avtal som omförhandlas i och med BoIS degradering. Den sistnämnde vill lämna.

– Jo, det har han sagt även till mig. Men vi är inte klara, vi ska ta ett nytt snack och vi får se var det landar, säger Patrik Johansson till HD.se.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com