Foto: Lennart Månsson/Bildbyrån

Patrik Ingelsten: "Jag finns med på ett par klubbars listor"

Publicerad: 2014-12-01 09:57 Allsvenskan

Han letar efter en ny klubb. En av intressenterna är Halmstads BK. Patrik Ingelsten kan tänka sig en sådan flytt.

I och med att Mjällby AIF ramlade ur Allsvenskan bröts hans kontrakt. Falkenbergs FF - som lånade Patrik Ingelsten under hösten - har valt att inte erbjuda honom ett kontrakt. Nu letar anfallaren efter en ny klubb.

– Ja, det gör jag. Jag letar klubb och det är inget klart för nästa år, jag finns med på ett par klubbars listor men har ingenting konkret i dagsläget, säger Ingelsten till Matchdax.

Halmstads BK är en av intressenterna.

– Ja, deras intresse har jag både hört och läst om men har inget konkret. Men Halmstad är en fantastiskt fin klubb och jag hade jättefina år här, absolut. Och jag vet att jag finns med på deras lista som tänkbart alternativ, säger Ingelsten till Matchdax.

Patrik Ingelsten utesluter inte helt en fortsättning i Mjällby.

– Jag kan spela superettan så länge att jag tycker att det är roligt. Det är mer att kontraktet är skrivit på så sätt att det revs när dom åkte ur. Men vi har bara pratat snabbt, jag ringde Jörgen (Martinsson) och har haft ett kortare samtal eftersom jag inte hittade min kopia av kontraktet eftersom jag flyttat i höst, och ville bara stämma av att kontraktet gick ut i samband med degraderingen, säger han till Matchdax.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com