Foto: Nils Jakobsson/Bildbyrån

Simon Thern bekräftar - har träffat Elche och Heerenveen

Publicerad: 2014-11-30 12:49 Allsvenskan

Malmö FF kan mista Simon Thern. Nu medger mittfältaren att han träffat utländska klubbar.

Simon Thern, 22, sitter på ett utgående kontrakt och har ännu inte meddelat Malmö FF om han tänker förlänga eller inte. Mittfältaren förnekar inte att han funderar på att lämna.

– Ja, så kan man väl säga. Men nu när jag varit skadad så har ju situationen förändrats lite också. Hade jag varit med på hela Champions Leagueresan hade det kanske varit annorlunda. Då hade det funnits ett helt annat intresse och förmodligen fler möjligheter. Det är ett svårt val jag måste fatta inom kort. Jag har fortfarande inte skrivit på för något lag, säger Thern till Kvällsposten.

Det har under hösten ryktats om spanska Elche och holländska Heerenveen. Nu bekräftar Simon Thern att han träffat de två klubbarna.

– Ja, det stämmer. I den situation jag är i nu så vore det konstigt om man inte undersökte vilka alternativ som finns. Man har bara en fotbollskarriär. Men jag vill inte prata så mycket mer om andra klubbar, säger han till Kvällsposten.

– Det känns respektlöst mot MFF som är min arbetsgivare just nu. Jag tycker att det har funnits alldeles för många fotbollsspelare som gått ut och skrikit efter både det ena och det andra, fortsätter 22-åringen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com