Foto: Bildbyrån

Officiellt: Kamal Mustafa klar för Falkenbergs FF

Publicerad: 2014-11-20 17:43 Allsvenskan

Falkenbergs FF har gjort klart med tidigare IFK Göteborg-mittfältaren Kamal Mustafa.

IS Halmia tappar sin stjärna Kamal Mustafa till Falkenbergs FF. Den allsvenska klubben bekräftar värvningen på sin officiella hemsida.

– Jag är en glad kille som alltid är positiv. Som spelare vill jag visa vad jag kan på plan, så låter jag andra bedöma. Men jag är en snabb spelare. Kvick och bra teknik. Det är mina styrkor, säger Mustafa till hemsidan.

– Det känns positivt och jag har en känsla av att jag kan utvecklas mycket i klubben. Det är rätt steg att ta nu. När jag mötte FFF på försäsongen gjorde jag mål. Jag vill utvecklas här och bidra med det jag kan, fortsätter han.

Yttermittfältaren har tidigare spelat i Allsvenskan med IFK Göteborg.

– Jag debuterade borta mot AIK på Råsunda som 17-åring. Det var riktigt kul. Efteråt kände jag att det är det här jag vill. Sen satte skador (korsband) käppar i hjulet för mig precis när jag tagit en startplats. Jag blev borta i ett och ett halvt år. Det var tungt, säger han.

Kamal Mustafa räds inte över att ta steget från division 1 till Allsvenskan.

– Jag har spelat i allsvenskan innan och vet exakt vad som krävdes. Det är högre tempo i allsvenskan, så jag ska träna och kämpa hårdare. Jag tror jag kommer att klara mig bra. Jag kände på allsvenskt motstånd mot Malmö och det gick väldigt bra, säger han.

Kontraktet sträcker sig över två år.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com