Foto: Marcus Ericsson/Bildbyrån

Officiellt: Malmö FF värvar Oscar Lewicki och Erik Andersson

Publicerad: 2014-11-13 12:50 Allsvenskan

Malmö FF håller just nu en presskonferens. Man presenterar mittfältarna Oscar Lewicki, 22, och Erik Andersson, 17.

Malmö FF har gjort klart med mittfältarna Oscar Lewicki och Erik Andersson. De ansluter från BK Häcken respektive Landskrona BoIS.

- Vi har sett den fina utveckling som han haft och han tar nya steg hela tiden och vi är glada att få hit en så duktig spelare. Oscar är en duellstark spelare med bra inställning, han är klok i sitt spel och väldigt passningssäker. Han är i en bra ålder där han kan utvecklas vidare i vår miljö, säger MFF:s sportchef Daniel Andersson till officiella hemsidan.

Lewicki ansluter som bosman och har skrivit på för tre år, medan Andersson köps loss och knutits upp på fyra år.

Oscar Lewicki är nöjd över att vara tillbaka i MFF. Han spelade för ungdomslagen fram till 2008 innan han gick vidare till Bayern München och därefter till BK Häcken.

- Jag ville ta ett bra steg i min karriär och MFF känns som det perfekta steget. Malmö FF är en fantastisk klubb och ser du till de senaste åren har klubben varit överlägsen inom svensk fotboll. Lägger du då även till årets Champions League-spel så går det inte att jämföra med något annat lag. När MFF kom och sa att de ville ha mig kändes det hela, såklart, väldigt intressant, säger Oscar Lewicki till MFF:s hemsida.

Även Erik Andersson är glad över att ansluta till svenska mästarna.

- Malmö FF är en bra klubb med fin historia och laget är sjukt bra just nu där de vunnit allsvenskan två år i rad och spelar i Champions League. När jag fick hör om MFF:s intresse för mig fanns det ingen tvekan, säger han till klubbens hemsida.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com