Foto: Bildbyrån

Landskrona om Marcus Lantz: "Han är välkommen"

Publicerad: 2010-11-25 10:51 Superettan

Igår blev det klart att Marcus Lantz lämnar Helsingborg. Nu är han aktuell för Superettanlaget Landskrona. Klubben hoppas även på Martin Smedberg-Dalence.

Marcus Lantz nästa klubbadress kan bli Landskrona.

- Det är klart att vi följt alla turer och det är klart att Marcus Lantz är välkommen, om han vill spela för oss, säger sportchefen Mats Aronsson till HD.

- Han hade passat perfekt med tanke på att vi söker en central mittfältare, gärna med lite erfarenhet, fortsätter han.

Klubben har ännu inte kontaktat honom men de kommer säkert få tuff konkurrens från allsvenska klubbar. Lantz vill dock inte avslöja om han har kontakt med andra klubbar.

- Den enda kontakten jag har med Landskrona är att jag och Henke är goda vänner. Vi umgås privat, men mer än så är det inte. När det blir en ny klubb så kommer jag att berätta om det, säger Lantz till fotbollskanalen.se.

En annan spelare som är aktuell är Martin Smedberg-Dalence, som själv tidigare sagt att det bara är Allsvenskan som gäller.

- Där vet vi ju att konkurrensen är hård, flera allsvenska klubbar finns också med i bilden, men vi har inte gett upp hoppet, säger Aronsson till HD.

Landskrona har även flera testspelare på gång. Det rör sig om anfallaren Christopher Enarsson från Höllviken, mittfältaren Josef Hendl från Syrianska, anfallaren Egzon Cakovic från Frem, anfallaren Egzon Bunjaku från BW90 och sydafrikanske anfallaren Andile Gaxa.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com