Foto: Bildbyrån

Wesström lovades ta över AIK - men blir scoutingchef?

Publicerad: 2010-11-24 13:51 Allsvenskan

AIK lovade Björn Wesström att bli ny huvudtränare efter Alex Miller. Ett löfte man brutit. SPORT-Expressen uppger att han istället kan bli scoutingchef.

När Mikael Stahre lämnade AIK i våras klev dåvarande sportchefen Björn Wesström in och tog över huvudansvaret. Men det löste inte krisen och man plockade in Alex Miller och Wesström blev assisterande.

Då blev Wesström lovad att ta över som huvudtränare igen den dagen Miller försvinner. SPORT-Expressen uppger att han istället kommer att erbjudas en tjänst som scoutingchef.

– Jag vet faktiskt inte var som händer nästa säsong. Man sa till mig att jag skulle bli näste tränare efter Alex Miller, men jag antar att jag inte blir näste huvudtränare för då hade jag väl redan varit det, säger Wesström till tidningen.

Angående tjänsten som scoutingchef säger han:

– Jag tror nog att AIK behöver organisera om sig på många sätt för att få en bättre bredd i sin verksamhet. Jag har ju en gång i tiden blivit rekryterad till en sån roll så det är klart att det ligger nära till hands att fråga mig, säger han.

Men hur det blir med hans framtid i AIK vill han inte gå in på. Ännu har någon tjänst inte erbjudits Wesström.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com