Foto: Morten Olsen/Bildbyrån

Brustad: "Jag kommer att blöda för AIK-tröjan"

Publicerad: 2014-08-25 09:58 Allsvenskan

Den norske anfallaren Fredrik Brustad, 25, ansluter till AIK i januari. Nu hoppas han på en lång sejour i klubben.

Fredrik Brustad sitter på ett utgående kontrakt med Stabaek IF, och vid årsskiftet lämnar han för AIK som bosman. En flytt anfallaren ser fram emot.

– För mig är AIK en klubb som jag helt klart skulle kunna spela för under resten av min karriär. Jag kommer att blöda för AIK-tröjan och spelar alltid med hjärtat utanför den, säger Brustad till fotbolldirekt.se.

25-åringen är glad över att han inte tagit det här steget förrän nu.

– Men jag känner mig mogen för det och jag är nästan glad över att det tagit en sådan tid innan jag kommit upp på den här nivån. Jag känner mig mer redo i huvudet än om jag hade rest som 17-18-åring. Då hade jag kanske inte varit redo, säger Brustad till fotbolldirekt.se.

Fredrik Brustad känner att han fortfarande har att utvecklas.

– Det finns mer att ta av. Jag har mycket snabbhet och de fysiska och mentala bitarna. Det är mer tekniska bitar som jag behöver bli ännu bättre på. Jag behöver bli bättre med boll och utveckla min touch. Det är svårt att ändra dig helt som spelare när du är 25 år och det är inte det som jag ska göra. Jag ska utveckla det jag har. Jag kommer aldrig att bli någon Cristiano Ronaldo och jag vet inte hur mycket bättre jag kan bli. Men om jag tränar på rätt saker så kan det gå väldigt mycket upp, säger han till fotbolldirekt.se.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com