FOTBOLLTRANSFERS.COM AVSLÖJAR
Foto: Josefine Loftenius/Bildbyrån

Aleksandar Prijovic aktuell för IFK Göteborg och Boluspor

Publicerad: 2014-08-07 00:37 Allsvenskan

Aleksandar Prijovic, 24, är missnöjd med speltiden och vill lämna Djurgårdens IF. Han jagas av seriekonkurrenten IFK Göteborg och av flera utländska klubbar.

Enligt uppgifter till Fotbolltransfers.com har IFK Göteborg velat låna anfallaren och inkludera en köpoption i låneavtalet. Något Djurgården inte varit intresserat av och har därför nobbat Blåvitts förfrågan.

Men IFK Göteborg är i behov av en anfallare och har inte gett upp Aleksandar Prijovic. Klubbarna för fortfarande en dialog om en eventuell övergång.

– Jag vet att IFK Göteborg söker en forward, men vi har inte diskuterat en övergång. För mig är det bara rykten, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson.

Fotbolltransfers.com kan också avslöja att det funnits intresse från utlandet. Bland annat från turkiska andradivisionsklubben Boluspor, som nyligen värvade förre Syrianska-backen Isa Demir. Prijovic är också aktuell för två klubbar från tyska andraligan.

– Jag vet att det funnits intressen från utlandet men det är inget som lett till konkreta förhandlingar, säger DIF:s sportchef till Fotbolltransfers.com och fortsätter:

– Förhoppningen är att han stannar kvar säsongen ut men vi för diskussioner hela tiden och det internationella transferfönstret stänger den 31 augusti. Man vet aldrig om det dyker upp något tills dess.

Jakob Celik
jakob.celik@fotbolltransfers.com