Foto: Nils Jakobsson/Bildbyrån

Brann uppges förnya intresset för Simon Lundevall

Publicerad: 2014-07-18 08:41 Allsvenskan

Gefles yttermittfältare Simon Lundevall är het på marknaden. Nu uppges Brann återigen utmana om hans signatur.

Helsingborgs IF har bekräftat sitt intresse. Men det ryktas även om Malmö FF, men framför allt IF Elfsborg.

Enligt Expressen har Simon Lundevall bestämt sig för Boråsklubben. Men enligt fotbolldirekt.se utmanar SK Brann återigen om Lundevalls signatur.

Enligt sajten har Rikard Norlings klubb erbjudit Gefle IF omkring 2,8 miljoner kronor för yttermittfältaren.

– Nej, för dagen har vi inga kontakter med någon klubb när det gäller någon av våra spelare, det finns inga förhandlingar i nuläget, säger Gefles ordförande Leif Lindstrand till fotbolldirekt.se.

Simon Lundevalls kontrakt löper ut efter säsongen, och kan lämna gratis efter säsongen. Gefle har mer eller mindre gett upp hoppet om att behålla honom.

– Det finns många fler som har visat intresse. Nu är det ett halvår kvar på hans kontrakt och vi är inte inblandade, klubbarna sitter och väntar på att han ska bli Bosman. Men varför jag vet det, det gör jag för att det sitter väldigt många klubbar på läktarna på våra matcher. Det och att man hör det på omvägar, säger Lindstrand till fotbolldirekt.se.

– Jag förstår att det finns intresse, han var bra förra året men har fortsatt lika bra i år. Du ser ofta spelare som bara gör det bra en säsong och sedan tar det stopp. Jag förstår att klubbar blir intresserade när de ser att han gör det bra över längre tid, fortsätter han.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com