Foto: Bildbyrån

Linderoth på väg hem?

Publicerad: 2010-01-21 02:11 Utlandsproffs

Till sommaren lämnar Tobias Linderoth Galatasaray som Bosmanfall. Två av hans gamla klubbar verkar slåss om namnteckningen - Mjällby och Elfsborg.

Till sommaren blir Tobias Linderoth ett Bosmanfall och kan då lämna klubben gratis. Mycket tyder nu på att han fullföljer sitt kontrakt och återvänder hem till Sverige. Om så blir fallet är det två klubbar som gäller för Linderoth.

- Mjällby och Elfsborg, säger den defensiva mittfältaren till Blekinge Läns Tidning. Hjärtat klappar lite extra för de två klubbarna, men det är fifty/fifty vilket det blir.

Tidigare har Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson deklarerat att den dagen Tobias vänder hem till Sverige så vill han ha honom i den gula Ellos tröjan. Mjällbys ordförande Jörgen Martinsson har dock långtgående planer på att ta upp kampen med Elfsborg.

- Jag och Tobias hade ett bra snack under julhelgen och har en kontinuerlig kontakt med varandra, säger Martinsson till BLT.

Tillsammans med Linderoth är även Christian "Chippen" Wilhelmsson och Tobias Grahn aktuella för Mjällby, som genom ett extrent riskkapitalbolag skall finansiera köpen.

- Vi har fem-sex spelare vi jobbar med. Två av dem hoppas vi kunna ha klart med till säsongsstarten och kanske då Linderoth till sommaren, säger ordförande Martinsson till Fotbolldirekt.se.

Erik Lexell
erik.lexell@fotbolltransfers.com
Relaterade nyheter