Alessandro Del Piero.
Foto: Bildbyrån

Del Piero stannar i Juventus - Buffon på väg bort?

Publicerad: 2010-11-06 11:56 Italien


Milan vill ha Alessandro Del Piero - vars kontrakt är utgående. Men han slår fast att han vill stanna i Juventus. Gianluigi Buffon däremot rykas vara på väg till Manchester United.

Silvio Berlusconi gick nyligen ut och sa att han vill se Alessandro Del Piero avsluta sin karriär i Milan. Hans agent har redan viftat bort ett sådant scenario. Nu går anfallaren själv ut med samma melodi.

– Berlusconi gav mig och Juventus en komplimang, det var en fin gest. Men han nämnde aldrig det (ett erbjudande) inne i omklädningsrummet. Jag är stolt över att spela för Juventus och jag tror att jag kan stanna. Jag vill stanna, säger han till Corriere dello Sport.

– Spela tills jag är 40? Det är en paradox, men min fysiska form och vilja säger mig att jag kan fortsätta i några år till, fortsätter han.

Samtidigt uppger Tuttosport att Manchester United ännu en gång rycker i Gianluigi Buffon. Målvakten ska träffa Juventus direktörer för att diskutera framtiden. Men hans relation i klubben uppges inte vara den bästa. Och att lappa ihop den blir svårt.

Han uppges ha kommit i kant med Andrea Agnelli angående den nya strukturen i klubben.

Nu kan han alltså vara på väg bort. Skulle han säljas kommer pengarna att användas för att köpa en anfallare - med Edin Dzeko högst upp på önskelistan. Men de ser ut att få konkurrens av Bayern München om bosnierns underskrift.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com