Anders Whass.
Foto: Bildbyrån

Lindskog, Rickhammar och Whass lämnar IFK Norrköping

Publicerad: 2010-10-27 17:37 Superettan


Anders Whass och IFK Norrköping kommer inte överens om ett nytt kontrakt. Samtidigt får Tobias Rickhammar och Mikael Lindskog inte förnyat kontrakt.

IFK Norrköping meddelar på sin officiella hemsida att Anders Whass tackat nej till klubbens kontraktsförslag. Därmed lämnar han klubben.

– Vi har haft en dialog under en längre tid men kunde inte komma överrens om ett nytt avtal, säger IFK:s sportchef Tony Martinsson.

Det blev totalt sju säsonger i "Peking" och Whass är väldigt besviken att det nu tar slut.

– Jag hade hoppats på ett mer värdigt slut. Det här känns fruktansvärt tråkigt. Jag antar att det är över nu, de (IFK) har ju lagt ut det på officiella, säger Whass till Folkbladet.

– Det känns så tråkigt att det ska bli så här. Vi har haft fyra sittningar och jag sa redan i augusti att jag inte kommer att spela vidare med samma lön. IFK har inte varit intresserade av att möta mig, fortsätter han.

Samtidigt meddelar klubben i ett annat pressmeddelande att Tobias Rickhammar och Mikael Lindskog inte får förnyade kontrakt.

– Vi önskar spelarna lycka till i framtiden och tackar för ert år i föreningen, säger Tony Martinsson.

Fotbolltransfers.com värderar Anders Whass till 660 000 kronor, Mikael Lindskog till 500 000 kronor och Tobias Rickhammar till 280 000 kronor.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com