Foto: Bildbyrån

Syrianska vill värva Mourad, Chanko och Touma

Publicerad: 2010-10-24 12:07 Superettan

Efter avancemanget till Allsvenskan har de börjat fundera över nyförvärv. Syrianska vill värva rutinerade trion George Mourad, Sharbel Touma och Lolo Chanko.

Syrianska planerar att göra flera etablerade nyförvärv för att hålla sig kvar i Allsvenskan nästa säsong.

- Det finns plats i budgeten för två, tre etablerade nyförvärv, säger ordförande Andreas Temiz till FotbollsExpressen.

Det har talats mycket om mittfältarna Lolo Chanko i Ålborg och Djurgårdens Sharbel Touma, och Syrianskas ordförande är positiv.

- Jag tror att både Sharbel Touma och Lolo Chanko kommer att komma. Jag kommer att ringa Sharbel i nästa vecka. Vi har god kontakt och känslan är att han är sugen på att komma, säger Temiz.

Båda spelarna har tidigare ställt sig positiva till att spela för den nyblivna allsvenska klubben. Och det gör även utlandsproffset George Mourad. Anfallaren har gjort åtta mål på 22 matcher i Tromsö i år och har ett utgående kontrakt.

- Det vore oerhört spännande att få spela för mitt eget folkslag. Jag har faktiskt ingenting klart inför nästa år ännu så vi får se vad som händer. Det vore som att spela för mycket mer än ett lag. I och med att vi inte har något land blir det en annorlunda känsla, förklarar Mourad för Sportbladet.

- Jag har sett intervjuerna med tränaren Özkan (Melkemichel) och hur mycket han brinner för det. När tränaren gör det kan man förstå hur mycket spelarna, som har en bakgrund från vårt folkslag, brinner för det. Det är svårt att beskriva men det vore lite som att spela för ett landslag, fortsatte anfallaren.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
SVERIGES BÄSTA FANTASYSPEL!