Foto: Bildbyrån

KLART: Christer Youssef till Aris FC Limassol

Publicerad: 2014-01-16 16:21 Superettan

Assyriskas mittfältsstjärna Christer Youssef, 26, har skrivit på för cypriotiska Aris FC Limassol.

– Ja, det blev precis klart. Det här känns jättebra, jag är jätteglad att det har löst sig och avtalet är jättebra, så jag kan inte klaga, säger Youssef till fotbolldirekt.se och fortsätter:

– Jag har varit här nere sen i lördags och klubben har tagit emot mig på ett fantastiskt sätt, spelarna och tränaren verkar riktigt sköna också. De har nyligen bytt ägare och tagit in en holländsk tränare (Ton Caanen), som verkligen vill spela fotboll efter marken, lite som (Azrudin) Valentic som jag hade i Assyriska.

Christer Youssef har signerat ett kontrakt med Aris FC Limassol som sträcker sig till sommaren 2015. Laget spelar i den cypriotiska högstaligan.

– Jag vill gärna passa på och tacka min förra klubb Assyriska också, de har velat förlänga med mig men jag gav beskedet att jag ville avvakta och kolla alternativ utomlands. De har inte pressat mig utan gett mig den tiden jag behöver. Jag är väldigt tacksam för min tid i klubben, det är en bra förening och det har betytt jättemycket för mig att få vara där, säger 26-åringen till fotbolldirekt.se.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com