Foto: Daniel Stiller/Bildbyrån

Christoffer Eriksson: "Två allsvenska klubbar verkar intresserade"

Publicerad: 2013-11-25 19:31 Superettan


Degerfors back Christoffer Eriksson testar med holländska SC Cambuur, men har samtidigt två allsvenska klubbar efter sig. Han förnekar dock kontakt med IFK Göteborg.

Tillsammans med Dzenis Kozica från IFK Värnamo och Linus Tornblad från GAIS är vänsterbacken Christoffer Eriksson i Holland och provspelar med SC Cambuur.

– Vi har bara gjort en träning och kikat på en ligamatch (2–1-segern mot Nec Nijmegen i lördags), men det är klart att det är spännande. Det är jäkligt speciell fotboll, väldigt mycket man-man och anfallsintriktat, inte den typ av fotboll man är van vid men väldigt rolig, säger Eriksson till Nerikes Allehanda..

BaraBen.com uppgav tidigare under dagen att IFK Göteborg jagar Christoffer Eriksson. 23-åringen har allsvenska klubbar efter sig, men förnekar kontakt med Blåvitt.

– Ja, två allsvenska klubbar verkar intresserade och jag ska besöka dem antingen den här veckan eller nästa. Men jag har blivit ombedd att inte berätta vilka klubbar det handlar om. Jag läste på någon blogg att IFK Göteborg skulle vara intresserade också, men därifrån har jag inte hört något, säger han till Nerikes Allehanda.

Vänsterbacken utesluter dock inte en förlängning med Degerfors IF.

– Ambition är att spela allsvenskan nästa år, men jag är jättepositiv till Degerfors också. De har gett mig i stort sett allt och är en jättebra klubb att vara i. Visar det sig att det inte löser sig med någon annan klubb hoppas jag att jag kan komma tillbaka, säger Eriksson. 

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com