FOTBOLLTRANSFERS.COM AVSLÖJAR
Foto: Bildbyrån

IFK Mariehamn förlänger med Josef Ibrahim

Publicerad: 2013-11-03 23:20 Utlandsproffs


Sex mål på tio matcher - som yttermittfältare. Succén har nu lett till att IFK Mariehamn bestämt sig för att förlänga med Josef Ibrahim. "Det känns faktiskt riktigt bra", säger han till Fotbolltransfers.com.

Josef Ibrahim, 22, värvades i somras av IFK Mariehamn. Han skrev på ett halvårskontrakt, som inkluderade en option på en förlängning.

Den finska klubben valde nyligen att utnyttja den optionen, vilket innebär att den förre Örebro- och Syrianska-spelaren är kontrakterad över hela kommande säsong.

– Jag trivs bra där och det känns bra att förlänga, säger Josef Ibrahim och förklara varför det gått så bra på Åland:

– Det handlar om förtroende från tränaren. Man växer och börjar tro mer på sig själv och blir mer bekväm på plan. Att man får gå ut och göra sin grej.

Ibrahims fina prestationer i år har också inneburit att fler klubbar har ögonen på honom.

– Det har skapats ett intresse kring Josef nu men det rätta och bästa valet är att fortsätta bygga vidare på det han gjort i IFK Mariehamn, han trivs väldigt bra där. Mariehamn såg en potential i honom och har lyckats utnyttja hans kvalitéer och utveckla honom under dessa tre månader. Nu får han även en försäsong med laget och tar förhoppningsvis ännu ett kliv framåt, säger hans rådgivare Abgar Barsom.

Jakob Celik
jakob.celik@fotbolltransfers.com