Foto: Bildbyrån

"50/50 att Sebastian Eriksson hamnar i IFK Göteborg"

Publicerad: 2013-11-01 11:47 Allsvenskan

Det är advokaten och rådgivaren Carl Fhager som avslöjar att Cagliaris mittfältare Sebastian Eriksson kan återvända till IFK Göteborg.

Carl Fhager representerar, tillsammans med Patrick Mörk, mittfältaren Sebastian Eriksson. I tv-programmet 031 Fotboll på Göteborgs-Posten avslöjar advokaten att 24-åringen kan lämna Cagliari för IFK Göteborg i januari.

– Gustav Svensson är ju klar för IFK Göteborg varje transferfönster egentligen. Det är lite kul att se, att ni journalister även jobba med copy-paste som arbetsmetod, men en annan återvändare däremot som kanske är möjlig är Sebastian Eriksson, som var utanför truppen här i senaste Serie A-matchen, som är i en situation där han måste börja spela regelbunden fotboll, säger Fhager i programmet.

– Så har ingenting hänt i januari i hans situation i Cagliari så måste vi börja titta på alternativ, och då är alltid IFK Göteborg ett alternativ för Sebastian. Sebastian har varit tydlig med att han vill ge Serie A en riktig chans, så där är han fortfarande. Men det tålamodet börjar väl så smått rinna ut tror jag, fortsätter rådgivaren.

På frågan hur stor sannolikheten är att Sebastian Eriksson är tillbaka i Blåvitt inför nästa säsong, svarar Carl Fhager:

– Ja, vad kan det vara, 50/50.

Se GP:s fotbollsprogram nedan:

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com