Foto: Nils Jakobsson/Bildbyrån

Örebro SK och GIF Sundsvall jagar Marko Mihajlovic?

Publicerad: 2013-09-27 09:42 Superettan

I somras anslöt han till IK Brage. Där imponerar mittbacken Marko Mihajlovic - som nu kopplas ihop med toppklubbar i Superettan.

Den bosniske mittbacken Marko Mihajlovic, 26, sitter på ett utgående kontrakt med IK Brage - som i somras värvade honom från Umeå FC. I Superettan har han imponerat stort på sin tränare Zvezdan Milosevic.

– Jag kände inte till honom förrän Michael Kallbäck (Brages tidigare sportchef) visade mig hans cv och några videoklipp. Men det är ju en av seriens bästa mittbackar, han har otroligt positiva egenskaper, säger Milosevic till Fotbolldirekt.se och fortsätter:

– Jag undrade vad han har gjort i division 1 med de egenskaperna. Det är en fullständig gåta för mig hur alla kan ha missat honom. Han kom in i somras och var helt outstanding direkt i sin första match mot Ängelholm och då tänkte jag, det här är inte sant; med hans kapacitet, det är otroligt att han inte är upptäckt än.

Enligt Fotbolldirekt.se är bland annat Örebro SK och GIF Sundsvall nu ute efter Marko Mihajlovic.

– Det finns inget att säga. När vi är intresserade av en spelare och det blir något konkret av det, då kommer vi gå ut med det själva, säger ÖSK:s Magnus Sköldmark till sajten.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com