Foto: Bildbyrån

Santos gör ett sista försök att behålla Robinho

Publicerad: 2010-08-05 20:55 England

Manchester City har inte lyckats hitta en köpare av Robinho. Det får Santos att göra ett sista försök att låna anfallaren - som vill tillbaka till den brasilianska klubben.

Robinho är snart tillbaka i Manchester City efter en sex månader lång utlåning till brasilianska Santos. Men 26-åringen har tydligt visat att han inte vill vara kvar i klubben.

Men Manchester City har inte hittat några köpare av Robinho. Det har lockat Santos till ett sista försök att förlänga låneavtalet, skriver Daily Mail.

– Klubben (City) har sagt till oss att de inte vill låna ut honom igen men Robinho kommer åka tillbaka och prata med deras styrelse, säger Santos president Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro.

– Ingen spelar där man inte vill och jag tror fortfarande att vi kan övertyga Manchester City att låna ut honom lite längre, tillägger han.

I januari kom klubbarna överens om ett lån utan kostnad, bortsett att Santos betalade Robinhos lön. Samma premisser vill Santos ha nu.

– Det skulle vara bra för brasiliansk fotboll, för Robinho och för Manchester City själva för det skulle behålla värdet på spelaren.

Själv vill Robinho väldigt gärna stanna i Santos.

– Mitt hjärta tillhör Santos och jag vill stanna men vi måste prata med Manchester City för jag har ett kontrakt och jag vill inte bråka med dem. Kontrakt är gjorda för att följas. Om de släpper mig är det fantastiskt och då stannar jag. Om inte, åker jag tillbaka och fullföljer mitt kontrakt, säger Robinho.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
SVERIGES BÄSTA FANTASYSPEL!