Foto: Nils Jakobsson/Bildbyrån

Officiellt: Dennis Melander klar för IFK Trelleborg

Publicerad: 2013-03-25 02:55 Övriga Sverige

Trelleborgs FF:s lagkapten Dennis Melander flyttar till lokalkonkurrenten IFK Trelleborg i division 3.

IFK Trelleborg meddelar på sin officiella hemsida att Dennis Melander skrivit på för klubben. Det handlar om ett ettårskontrakt.

– Att jag kan vara kvar och spela på Vångavallen är skönt, jag bor väldigt nära. När jag pratat med IFK har de känts väldigt seriösa och det ska bli roligt att få spela för dem, bland annat spelar ju min svåger Emil (Mårtensson) där, säger Melander till Trelleborgs Allehanda.

– Det har funnits intresse från klubbar, vissa mer seriösa än andra. Men det spelar ingen roll vilka det var nu när jag skrivit på för IFK, fortsätter han.

30-åringen gjorde totalt elva säsonger i Trelleborgs FF och var lagkapten sista åren. Men han erbjöds aldrig någon förlängning inför den här säsongen.

– Ett tag var det väldigt vemodigt, men jag vill inte älta det där mer nu, TFF är ett avslutat kapitel. Nu är det som det är och jag tycker det är trevligt att man kan gå åt andra hållet också, säger högerbacken till Trelleborgs Allehanda.

– Det är skönt att stanna i Trelleborg. Nu gäller det att jag går till höger istället för till vänster när jag ska in i omklädningsrummet, fortsätter Melander.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com