Foto: Bildbyrån

Manchester City jagar Fernando Torres

Publicerad: 2010-07-26 19:06 England

Manchester City har inte värvat färdigt. Det senaste namnet som är intressant för klubben är Liverpoolspelaren Fernando Torres.

Yaya Touré, Jerome Boateng, David Silva och Aleksandar Kolarov är redan klara. Nästa värvning kan bli den spanske anfallaren Fernando Torres.

- Torres är en av Europas bästa anfallare och har redan spelat i Premier League i tre år. Men det beror på hans situation, priset och om han vill komma hit, säger tränaren Roberto Mancini, enligt The Independent.

Ett annat namn som Manchester City jagar är Aston Villas James Milner. Men han har precis anslutit till truppen efter VM och kommer att diskutera sin framtid med Aston Villa inom kort.

- Det finns två eller tre anfallare som vi kan satsa på, men det är samma situation som med James Milner. Först beror det på priset, och därefter på om spelaren vill byta lag, säger Mancini.

Manchester City förhandlar även om talangfulle Mario Balotelli i Inter. Mancini gillar anfallaren, men klubbarna måste enas om prislappen först.

- Jag tror att inom några dagar kommer situationen att bli tydligare, men jag kan inte garantera åt vilket håll, säger Mancini till The Independent.

Andra anfallare som kopplats ihop med laget är Edin Dzeko, Zlatan Ibrahimovic och Diego Forlan.

- De jag är intresserad av är de som nämnts i tidningarna, förutom Forlan, förklarar Mancini, som istället vill värva yngre spelare.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com