Foto: Bildbyrån

GIF Sundsvall försöker locka över Maripuu och Kamara

Publicerad: 2013-01-21 09:20 Superettan

Alhassan "Crespo" Kamara är aktuell för ett lån och Nicklas Maripuu har tränat med GIF Sundsvall ett tag. Nu hoppas man värva duon från AIK.

I går bekräftade GIF Sundsvall på sin officiella hemsida att anfallstalanen Alhassan Kamara besöker klubben för att bekanta sig.

– Det är en spelare vi följt ett tag och som skulle komplettera Johan (Eklund) väldigt bra. Får vi in "Crespo" här skulle det bli ett mycket bra anfall, säger rekryteringsansvarige Urban Hagblom till forzagif.se.

Vid en eventuell övergång är det ett lån från AIK som gäller.

– Ja, så är det. Vi har en bra dialog med AIK om att det här är en bra miljö för honom och nu ska vi försöka övertyga honom om det också, säger Hablom.

En annan spelare som GIF Sundsvall hoppas på är mittfältstalangen Nicklas Maripuu - även han från AIK. Han har tränat med laget ett tag.

– Maripuu vill vi absolut ha hit. De signalerna har Nicklas fått och nu är han hemma och funderar, säger Urban Hagblom till forzagif.se.

GIF Sundsvall har inga undertecknade avtal med AIK gällande varken "Crespo" eller Maripuu, men Urban Hagblom tror inte att det ska vara några problem att komma överens.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com