Foto: Bildbyrån

Sharbel Touma: "Bestämmer mig om några dagar"

Publicerad: 2013-01-19 15:15 Allsvenskan

Syrianskas storstjärna Sharbel Touma, som står utan kontrakt, tar inom kort ett besked om sin framtid. Trots intresse från andra allsvenska klubbar ser han ut att stanna.

33-åringens kontrakt med Syrianska FC gick ut vid årsskiftet. Han har haft diskussioner med klubben om en förlängning och snart kommer även ett besked.

– Jag har alternativ och nu ska jag bestämma mig, förhoppningsvis den här veckan eller i början av nästa. Jag har suttit med Syrianska, det var ett positivt möte vi hade. Det kommer ett besked de närmaste dagarna, säger Sharbel Touma till fotbolltransfers.com.

Har det funnits intresse från utlandet?

– Det har varit intresse från USA men även från arabhållet. Men det ska klicka ordentligt och stämma väl med min familj om man tar det steget.

Har du haft andra alternativ i Allsvenskan?

– Det har funnits par alternativ i Allsvenskan, men jag har inte velat gå in i detaljer med dem än.

IFK Norrköping har det snackats om?

– De har varit intresserade men det är samma där, vi har inte gått in i några diskussioner.

Och vilka är de andra alternativen?

– Södra Sverige. Det är inget konkret, jag har bara haft lite kontakt med klubbarna. De vet att jag trivs väldigt bra här, det är lite upp till mig nu, vill jag röra på mig skulle de självklart lyssna på mig.

Är din gamla klubb Halmstad en av dem?

– Jag har alltid kontakt med HBK. Det är en jättefin klubb där jag känner mig hemma. Är det så att jag vill kan man alltid hitta en lösnig.

Så vad lutar det?

– Det är klart, jag har nämnt det tidigare, jag har trivts bra här, jag har min familj här, det är fördel Stockholm. Men jag bestämmer mig om några dagar.

Jakob Celik
jakob.celik@fotbolltransfers.com