Foto: Bildbyrån

Officiellt: Här är GAIS fem nyförvärv

Publicerad: 2012-12-20 13:32 Superettan

GAIS har presenterat Joel Johansson, Mohammed Abdulrahman, Andreas Augustsson, Hampus Andersson och Marcus Jakobsson.

GAIS bekräftar nu på sin officiella hemsida att man förstärker truppen med Joel Johansson, Mohammed Abdulrahman, Andreas Augustsson, Hampus Andersson och Marcus Jakobsson.

– Utmärkta nyförvärv som vi väldigt nöjda över att ha knutit till oss. Både Mommo och Joel har alla förutsättningar att oroa vilket försvar som helst i superettan och Andreas är en stark mittback som inger respekt och har massor av rutin från både allsvenskan och andra ligor. När det gäller Hampus och Marcus är det två väldigt lovande talanger som kan få sina genombrott i år,  säger sportchefen Jonas Lundén.

Anfallaren Joel Johansson ansluter från IF Elfsborg som bosman, men var under 2012 utlånad till BK Häcken. Anfallaren Mohammed Abdulrahman lånas in från Elfsborg över 2013. Han var utlånad till IFK Värnamo den gångna säsongen.

Försvararen Andreas Augustsson - som inte fick förlängt kontrakt av Elfsborg - har skrivit på för två år. Hampus Andersson värvas från Häckens ungdomsverksamhet medan Marcus Jakobsson flyttas upp från de egna leden.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com