Foto: Bildbyrån

BP har fått bud på Ludwig Augustinsson - uppges närma sig IFK Göteborg

Publicerad: 2012-12-19 13:55 Allsvenskan

Brommapojkarna funderar på att acceptera ett bud på Ludwig Augustinsson. Det uppges komma från IFK Göteborg.

18-årige vänsterbacken Ludwig Augustinsson är en av Sveriges mest jagade talanger. Nu hettar det till. IF Brommapojkarna har fått ett första bud, vilket uppges komma från IFK Göteborg.

– Vi har fått ett konkret bud från en allsvensk klubb. Nu ska vi fundera på om vi ska acceptera, säger klubbdirektören Ola Danhard till fotbollskanalen.se.

– IFK har varit hetast på det utan att det behöver vara dom som har lämnat budet, fortsätter han.

Det har tidigare ryktats om att Blåvitt vill byta bort sin vänsterback Logi Valgardsson plus en summa pengar för Ludwig Augustinsson. Något som islänningens agent inte känner till.

– Jag har fått frågor om den här bytesaffären men aldrig från BP eller IFK. Så det är rykten för mig, sa Magnus Agnar Magnusson till fotbolltransfers.com i dagarna.

BP är dock inte främmande för en sådan lösning.

– Så kan det alltid vara. Göteborg försöker väl hitta saker som är intressanta om dom vill bli av med honom. Vi kan väl tänka oss att ställa upp om dom vill det, men vi får se vad som händer, säger Danhard till fotbollskanalen.se.

BP bekräftar också att man väntar på ytterligare ett bud - från utlandet. Men att det fortfarande är 50/50 om man säljer 18-åringen eller inte.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com