Gustaf Grauers.
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Monteiro, Forsberg, Malke, Moussan, Bojassen, Forsberg och Rodriguez lämnar Hammarby

Publicerad: 2012-10-27 15:57 Superettan

Hammarby IF rensar inför kommande säsong. Hela sju spelare erbjuds ingen förlängning.

Hammarby IF meddelar på sin officiella hemsida att José Monteiro, Max Forsberg, Fredrik Forsberg, Fadi Malke, George Moussan, Sebastian Bojassen och Luis Antonio Rodriguez lämnar efter säsongen.

– Vi vill rikta ett stort tack till de här spelarna för deras tid i Hammarby och för allt det arbete de lagt ner. Vi vill särskilt tacka José Monteiro som varit i klubben under så pass lång tid, och i Sebastian Bojassens fall är det speciellt eftersom hans ryggbesvär ju gör att han nu avslutar sin fotbollskarriär. Han har betytt mycket för oss med sin hundraprocentiga inställning och inte minst med sitt mål i sista matchen förra året, säger sportchefen Gustaf Grauers till hemsidan.

– I Geroge Moussans fall har han nått en punkt i sin karriär där han behöver komma till klubb där han garanteras speltid, så därför har vi valt att gå skilda vägar. När det gäller ”Lucho” kom han in hastigt och bidrog på ett positivt sätt, men vi väljer vi att inte utnyttja den option på förlängning vi skrev in i hans avtal. Istället kommer vi titta på andra alternativ för nästa säsong, fortsätter han.

Kan det hända mer i den trupp som står till förfogande i dag?

– Ja, det kan bli så. Det här är de spelare vi pratat med så här långt, och beroende på hur övriga diskussioner går kan det bli ytterligare förändringar i den trupp vi har, säger Grauers till klubbens hemsida.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com