Foto: Bildbyrån

Officiellt: Flera förändringar i Akropolis trupp

Publicerad: 2012-09-03 14:14 Division 1

Under sommarens transferfönster har flera spelare lämnat och tillkommit i Akropolis IF. Bland annat har hete anfallaren Michael Andrew värvats.

Akropolis IF meddelar på sin officiella hemsida att flera förändringar ägt runt i a-truppen under sommarens transferfönster.

Robin Palacios har gåt till IK Frej, Tom Bongay till AIKAbdou-Fatawou Dodja till Landskrona BoIS samt Babis Stefanidis och Malick Jobe som ännu inte hittat nya klubbar.

På värvningssidan har trion Markus Vivstam, Christian Kouakou och Edward Owusu anslutit från samarbetsklubben AIK.

Christoffer Katenda och Omar Eddahri har anslutit från Östers IF respektive Kungsängen. Från Grekland har Dimitris Panagiotopoulos anslutit.

Slutligen har Akropolis även gjort klart med nigerianske anfallaren Michael Andrew - som provspelat med Malmö FF, Hammarby IF och Assyriska FF.

– Dessa förändringar visar vår ambition! Vi är självklart inte nöjda med resultaten under åren och har en stor utmaning framför oss under hösten, säger Mikael Hjelmberg och fortsätter:

– Vi har arbetat extremt hårt för att hitta rätt spelare, som kan tillföra truppen både kvalitet, ökad konkurens  och balans. Vi har gjort vad vi har kunnat för att optimera våra möjligheter. Nu är det upp till oss ledare och spelare.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com