Foto: Bildbyrån

Fredrik Risp på väg till Ytterby IS?

Publicerad: 2010-06-05 11:39 Division 1

IFK Göteborg har valt att inte förlänga med Fredrik Risp. Nu har insatta källor i Ytterby IS avslöjat att han förhandlar med klubben om ett kontrakt säsongen ut.

Från Allsvenskan till Division 1 Södra? Ja, det är inte omöjligt. Trots att Fredrik Risp tidigare uttalat sig om att vilja återvända till Turkiet kan han bli kvar i Göteborg säsongen ut. Ytterby IS kan bli nästa klubbadress.

- De förhandlar om ett kontrakt som sträcker sig säsongen ut, säger en källa med bra insikt i Ytterby till fotbolltransfers.com.

Anledningen är att Risps bror Robert Vilahamn (tidigare Karlsson, även Risp hette så innan) är spelande tränare i klubben. Risp med familj har nyligen köpt en villa i Göteborg.

- Han har sagt att han har som mål att återvända till Turkiet, men inte när. Familjen vill just nu vara hemma i Sverige. Så han blir troligtvis kvar i Sverige säsongen ut. Men allt är inte 100 procent klart, men det kan bli så att det blir Ytterby.

Nykomlingen Ytterby ligger sist i Division 1 Södra med bara en poäng inspelad på sju matcher.

Källan avslöjar även att Örgrytes försvarare Dennis Jonsson efter säsongen kan komma att förstärka Ytterby då han är god vän till Fredrik Risp.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com