FOTBOLLTRANSFERS.COM AVSLÖJAR
Foto: Bildbyrån

Trelleborgs FF vill låna Niklas Maripuu - diskuterar med AIK

Publicerad: 2012-03-15 13:45 Allsvenskan


Niklas Maripuu är på jakt efter speltid och vill lånas ut. En av klubbarna som vill ha mittfältaren är Trelleborgs FF. Men det finns fler intressenter.

Enligt insatta källor till fotbolltransfers.com är Trelleborgs FF intresserat av att låna Niklas Maripuu och inlett en dialog med AIK för att se över förutsättningarna.

När fotbolltransfers.com når TFF-tränaren Alf Westerberg vill han inte uttala sig om ärendet. AIK:s chefsscout Björn Wesström är också förtegen.

– Vi kommenterar aldrig något sådant. Vi bekräftar eller dementerar inte. Allt annat är spekulation. Vi går bara ut med sådant som är klart, och det är inte klart, säger Wesström till fotbolltransfers.com.

Vad är Niklas Maripuus status?

– Niklas spelade 90 minuter igår med AIK, och det är hans status. Enskilda diskussioner med enskilda spelare eller lösningar diskuterar vi inte i media. Vi förlängde Niklas avtal härom året, vi tror på Niklas över tid. Sen hur planen ser ut på kort tid får vi redovisa när den förändras.

Spelarens agent Patrick Mörk bekräftar att det finns gott om intresse, men tiger också om Trelleborg.

– Det har väl inte varit något  hymmel om det att AIK vill låna ut och han vill lånas ut. Vi pratar om Allsvenskan eller Superettan. Många klubbar som varit med i bilden. Jag har inte fått någon feedback om TFF, vet inget om det, säger Mörk till fotbolltransfers.com.

– Det är några klubbar i Superettan som är med i bilden. Väntar på besked från dem. Det finns inte mycket mer att säga just nu, fortsätter han.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com