FOTBOLLTRANSFERS.COM AVSLÖJAR
Foto: Bildbyrån

Kamal Mustafa till Qviding: "Vill stanna i Göteborg"

Publicerad: 2012-03-03 18:30 Division 1

Flera svenska elitklubbar har bjudit in Kamal Mustafa till provspel. Men mittfältaren har valt att stanna i Göteborg och skrivit på för Qviding FIF.

Fotbolltransfers.com avslöjade nyligen att turkiska Antalyaspor och Kartalspor imponerades av Kamal Mustafa efter provspel, men att en övergång kan bli aktuell först i sommar.

Klubbar som Syrianska FC, Assyriska FF, Ljungskile SK, Hammarby IF och Jönköpings Södra har kopplats ihop med honom under vintern.

Men fotbolltransfers.com kan nu avslöja att IFK Göteborgs tidigare mittfältare skrivit på för Qviding FIF i division 1.

– Jag hade en del andra kontraktsförslag och flera inbjudningar för provspel med klubbar i Allsvenskan och Superettan. Men jag vill stanna i Göteborg och nära min familj just nu. Därför var det här alternativet bäst för mig nu, säger Kamal Mustafa till fotbolltransfers.com och fortsätter:

– Dessutom har Qviding fått in bollskickliga spelare och en tränare som verkligen vill rulla. Skulle något bättre dyka upp efter säsongen så får jag sätta mig ner och tänka igenom det igen. Jag vet att många lag kommer studera mig noga i Qviding eftersom jag inte vill provspela.

Vidare kan fotbolltransfers.com berätta att Qviding gjort klart med Nikola Ladan från BK Häcken. 19-åringen har i vinter provtränat med Sunderland.

Samtidigt lämnade Fuad Hyseni division 1-klubben för Assyriska FF tidigare under dagen.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com