Foto: Bildbyrån

Officiellt: Von Schlebrügge klar för Hammarby IF

Publicerad: 2012-02-19 12:06 Superettan

Hammarby IF bekräftar idag på sin hemsida att Max von Schlebrügge återvänder till klubben. Kontraktet gäller i ett år med option på ytterligare en säsong.

Max von Schlebrügge spelade för Hammarby mellan 2002-2006. Han har sedan dess spelat för Anderlecht och Bröndby.

Kontraktet med den danska klubben gick ut vid årsskiftet och då gick parterna skilda vägar. Idag blev det klart att 35-åringen återvänder till Hammarby.

– Vi är förstås väldigt glada över att få Max med oss igen. Anledningen till att övergången dragit ut en del på tiden är att vi sökt en lösning som ska kännas trygg för båda parter i fall Max skulle drabbas av skador, och en sådan lösning har vi hittat nu, säger sportchefen Gustaf Grauers till klubbens hemsida.

– Max har varit väldigt tillmötesgående under förhandlingarna och visat en förståelse för vår situation. De flesta vet ju vad Max går för. Vi får en väldigt klok försvarsspelare som kan spela både centralt och på vänsterkanten, och som nu dessutom skaffat sig en rejäl dos rutin, säger Grauers.

35-åringen är också nöjd med att vara tillbaka i Hammarby:

– Det känns underbart att komma tillbaka, och spännande. Jag hade fantastiska år i Hammarby och det har alltid funnits en känsla av att man vill tillbaka, och nu passade det, säger han till klubbens hemsida.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com