Foto: Bildbyrån

Officiellt: Walid Atta till Helsingborgs IF

Publicerad: 2012-02-16 10:59 Allsvenskan

Helsingborgs IF bekräftar nu att Walid Atta under dagen kommer att signera ett treårskontrakt med klubben. "Vi är otroligt nöjda med att få in en högklassig spelare", säger Jesper Jansson.

Helsingborgs IF meddelar på sin officiella hemsida att Walid Atta ansluter till truppen. Övergången väntas bli helt klar under dagen och det handlar om ett treårskontrakt. Mittbacken börjar träna med laget redan i dag efter att ha avklarat sin läkarundersökning.

– Vi är otroligt nöjda med att få in en högklassig spelare som Walid i en redan stark trupp. Han var en av Sveriges bästa mittbackar när han lämnade AIK och vi räknar med och är övertygade om att han utvecklats ytterligare, säger Jesper Jansson.

– Han är en följsam och bollsäker mittback med en internationell spelstil, fortsätter sportchefen.

Walid Atta kommer närmast från kroatiska storklubben Dinamo Zagreb - som han nyligen bröt kontraktet med.

– Det känns bra och jag är glad över att vara i Helsingborg och att det äntligen känns klart. Redan i Portugal kändes det rätt med Helsingborg, jag ser fram emot den här säsongen, säger Atta till HIF:s hemsida.

– HIF är en stor klubb med många stora spelare och ledare. Jag kommer från en stor klubb till en annan och jag märker direkt att det är en gammal och fin förening, fortsätter han.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com