Foto: Bildbyrån

Max von Schlebrügges agent: "Förhandlar med svenska lag"

Publicerad: 2012-02-10 15:31 Utlandsproffs

Kontraktet med Bröndby har löpt ut och ännu har Max von Schlebrügge inte hittat en ny arbetsgivare. Agenten förhandlar med svenska klubbar, men hoppas fortfarande på en fortsättning utomlands.

Max von Schlebrügge har varit kontraktslös sedan årsskiftet. Försvararen som alltså lämnat Bröndby IF vill stanna i Danmark.

– Hittills har vi tittat överallt. Men ju mer tid som går, är det mer intressant med Sverige. Max vill bo i Danmark. Han gillar verkligen Danmark och tycker att det är kanon här, säger agenten Patrick Englund till bold.dk.

– Så det skulle vara intressant att fortsätta här, och vi har inte gett upp hoppet. Det fanns några klubbar som var intresserade, som tackat nej, fortsätter han.

Flera svenska klubbar har visat intresse för Max von Schlebrügge. Men utlandet är fortfarande en prioritet.

– Vi förhandlar med några svenska klubbar, men Max vill vänta lite tills han vet att vi har vänt varje sten i utlandet. Vi har haft intresse från allt från Turkiet och Grekland till Schweiz och Danmark, säger agenten till bold.dk.

Agenten ser gärna att ett beslut tas snart. Blir det Sverige vill spelaren vill till Stockholm.

– Det är upp till Max, men jag tycker det är dags. Men säsongen i Sverige börjar sent, i april, så det finns mer tid att fundera över. Blir det Sverige så blir det nog Stockholm, där Max kommer från och har ett hus, säger Englund.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com