Foto: Bildbyrån

Walid Atta bryter med Dinamo Zagreb: "Behöver speltid"

Publicerad: 2012-01-26 13:01 Utlandsproffs

Walid Atta lämnar Dinamo Zagreb. Han köper ut sig själv från kontraktet. Enligt Expressen jagas han nu i Sverige, Danmark och Belgien. Nu vill mittbacken komma till en klubb där han får spela.

I november 2010 lämnade Walid Atta allsvenska AIK för spel i Dinamo Zagreb. Mittbacken skrev på för 5,5 år, men lånades direkt ut till samarbetsklubben Lokomotiv Zagreb.

När Dinamo Zagreb inför den här säsongen plockade tillbaka Walid Atta för att satsa på honom åkte han på en korsbandskada. Men nu väljer han att köpa ut sig själv från kontraktet.

Främst handlar det om att få regelbunden speltid. I den kroatiska klubben finns fem mittbackar. Samtidigt dras klubben med ekonomiska problem.

– Jag måste få speltid och Dinamo har två EM-backar från Kroatien och jag känner att jag inte kommer från någon speltid här, säger Atta till Expressen.

– Jag kan inte gå ner i lön och inte få speltid, det är inte vad jag vill. Jag ser främst till det sportsliga och måste få spela nu och vill visa vad jag går för, fortsätter han.

Är du nöjd med lösningen som blev med Dinamo?

– Ja, absolut. Det var det bästa som kunde hända. De ville ju låna ut mig, men jag tyckte det här var den bästa lösningen. Nu ska jag i lugn och ro titta över alternativ.

Enligt Expressen jagas Walid Atta av klubbar i Sverige, Danmark och Belgien.

– Jag har varit skadad, men nu är jag fullt frisk och har tränat för fullt i över två månader. Jag har spelat en del träningsmatcher med Dinamo och hoppas nu komma till en klubb där jag får speltid, säger Atta till tidningen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com