Foto: Bildbyrån

"Gerzic kräver för mycket - IFK Göteborg kan släppa affären"

Publicerad: 2012-01-24 00:15 Allsvenskan

Enligt Göteborgs-Postern är Örebro SK och IFK Göteborg överens om prislappen för Nordin Gerzic. Men enligt tidningen kan affären ändå spricka på grund av mittfältarens lönekrav.

IFK Göteborg har bekräftat sitt intresse för Nordin Gerzic - som själv berättat att det förhandlas med Örebro SK. Enligt flera medier är en affär redan klar.

Det har dock båda sportcheferna Håkan Mild och Lennart Sjögren dementerat. Nu uppger källor till Göteborgs-Posten att klubbarna är överens om priset.

Tidningen uppger dock att affären ändå är i farozonen. Nordin Gerzic uppges tjäna omkring 120 000 kronor i månaden i ÖSK.

En lön som Blåvitt inte är redo att betala och ska nu börja tröttna på mittfältarens krav. Gerzic dementerar på sin Twitter uppgifterna om en överenskommelse.

– Vad jag vet så är klubbarna inte överens!! Jag borde bli den första som blir informerad om den saken. Konstigt vore väl annars, skriver han.

Håkan Mild vill inte kommentera de nya uppgifterna. Lennart Sjögren tonar också ner uppgifterna.

– Gerzic kör på med oss. Så länge han är innanför våra murar räknar vi med honom till nästa säsong, säger ÖSK:s sportchef till GP.

Stämmer det att ni har kommit överens om en övergångssumma med IFK Göteborg?

– Det stämmer inte.

Om ÖSK mottagit något bud på Gerzic vill Sjögren dock inte kommentera.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com