Foto: Bildbyrån

Officiellt: Ljunggren-Eriksson och Björlund till Ljungskile

Publicerad: 2012-01-20 13:59 Superettan

Ljungskile SK hade presskonferens idag och presenterade två ny spelare. Mittfältaren Andreas Ljunggren-Eriksson och försvararen Petter Björlund är båda klara för Ljungskile.

Andreas Ljunggren-Eriksson, 27, byter Degerfors IF mot Ljungskile SK. Mittfältaren har diskuterat med flera klubbar, men fotbolltransfers.com kunde igår avslöja att han hade bestämt sig för Ljungskile.

Petter Björlund, senast i Utsiktens BK, berättade för fotbolltransfers.com i måndags att han hade fått ett kontraktsförslag från Ljungskile. Även en norsk klubb, Mjölndalen IF, var ute efter försvararen. Men 22-åringen blir kvar i Sverige.

Idag meddelar Superettanklubben på sin hemsida att Ljunggren-Eriksson skrivit på ett tvåårskontrakt samt att Björlund undertecknat ett ettårsavtal.

- Två riktigt bra nyförvärv för våran del. Båda två ser till att vi höjer nivån på våran spelartrupp rejält och vi kommer ha en väldigt starkt vänsterkant i år med Rikard Nilsson och Andreas, säger sportchefen Lennart Göransson till klubbens hemsida.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com