Foto: Bildbyrån

Åtvidaberg nobbade miljonbud på Magnus Eriksson

Publicerad: 2012-01-10 20:37 Allsvenskan

Fotbolltransfers.com avslöjade i oktober att Åtvidaberg hade nobbat Haugesunds bud på Magnus Eriksson. Den norska klubben har nu kommit med ett nytt bud på 2 miljoner kronor, som ÅFF återigen nobbat, enligt Corren.

FK Haugesund är den klubben enda som visat konkret intresse för Åtvidabergsstjärnan Magnus Eriksson. I slutet av oktober bekräftade Åtvidabergs sportchef Mats Karlsson att de hade tackat nej till Haugesund.

- De nämnde några summor som de kunde tänka sig, men det var inte i närheten av det vi förväntat oss, berättade han då för fotbolltransfers.com.

Nu har norrmännen återkommit med ett bättre erbjudande. Enligt Corren har Haugesund erbjudit närmare 2 miljoner kronor.

- Det var ett bättre bud den här gången, men vi beslutade ändå att säga nej. Om vi sålt Magnus hade vi varit tvungna att hitta en ny anfallare i hans klass och det hade varit en svår ekvation att lösa med de pengar vi skulle få från Haugesund, säger Karlsson till Corren.

- Magnus är värd mycket för oss och vi vill gärna förlänga kontraktet med honom. Vi har också inlett diskussioner med hans agent och kommit en bra bit på väg.

Magnus Eriksson har ett år kvar på kontraktet och berättade nyligen för fotbolltransfers.com att han är på väg att förlänga med Åtvidaberg. Parterna är ännu inte överens. Eriksson vill bland annat få in en utköpsklausul ifall fler intressenter dyker upp.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com