Foto: Bildbyrån

Max von Schlebrügge saknar attrakiva bud i utlandet

Publicerad: 2012-01-06 14:23 Utlandsproffs

Max von Schlebrügge vill helst stanna utomlands och agenten har ännu inte gett upp. Men medger att anbuden hittills enbart varit korttidskontrakt. Vilket kan öppna för en hemkomst.

Max von Schlebrügge lämnar Bröndby IF och jaga en ny arbetsgivare - främst utomlands. Men agenten Patrick Englund medger bakslag.

– Det som kommit in hittills är av korttidskaraktär, det skulle vara spel i sex månader i så fall och det har inte handlat om jättestora pengar heller. Vi har ställt oss frågan om det är värt det, det är rätt slitsamt för Max att rycka upp familj och åka på ett korttidskontrakt någonstans, säger han till Fotbolldirekt.

Englund menar att de flesta klubbarna tittat på försvararens skadehistorik och skrämts. Men slår fast att Max von Schlebrügge idag är helt skadefri.

Prio är fortfarande att hitta något utomlands. Men agenten öppnar för Allsvenskan och även Hammarby IF.

– Det har funnits kontakter med allsvenska klubbar tidigare, men det har legat lite på standby nu på sistone då vi främst tittar utomlands, säger Englund och fortsätter: 

– Men med Hammarby är det ju lite speciellt, där har det ju funnits en kontinuerlig kontakt i flera år, det har ju varit avstämningar hela tiden. Vi har fortsatt kontakt men det är inga konkreta diskussioner. Det är som tidigare, det är ett attraktivt alternativ även om Hammarby inte är i allsvenskan.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com