Foto: Bildbyrån

Nyförvärv och nya kontrakt i division 1 - 20 december

Publicerad: 2011-12-20 23:41 Division 1

Målvakten Erik Biselius, 21, som i år spelade för både IK Oddevold och IK Franke har hittat en ny klubb. Han har skrivit på ett tvåårskontrakt med Västerås IK.

- Det är kanon. Erik har en enorm ambition och kommer att höja oss till att bli ett snäpp vassare, säger tränaren Fredrik Giesecke till VLT.

----

Nykomlingen Sandvikens IF presenterade två nya spelare förra veckan: mittfältaren Jens Åberg från Sollentuna United och högerbacken Jonas Österberg från Halmia.

Idag gjorde man också klart med anfallaren Joel Stillmark från Hudiksvalls FF. 21-åringen gjorde 23 mål på 22 matcher i år.

---

IFK Luleå har förlängt med målvakten Malik Faiqi. 24-åringen, som imponerade i år, har undertecknat ett tvåårskontrakt.

- Enormt roligt och viktigt att Malik spelade så pass bra. Vi var aldrig nära att värva någon ytterligare målvakt utan det enda vi var tvugna att säkra upp var en backup till Malik och det löste vi med Jocke Nilsson, säger sportchefen Hans Boman till klubbens hemsida.

---

Skövde AIK meddelar på sin hemsida att mittfältaren Gustav Karlsson och försvararen Petter Ahlander skrivit på nya kontrakt. Mårten Gustafsson återvänder samtidigt till Skövde efter en säsong i Tibro AIK. Klubben räknar med att presentera flera nya spelare inom kort.

---

FC Trollhättan har testat många nya spelare på sistone, som fotbolltransfers.com rapporterat om tidigare. Två nya spelare testades i en match mot IFK Uddevalla nyligen: Besart Zequiri från Varbergs GIF och Chady Daoud från IFK Trollhättan, enligt klubbens hemsida.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com