Foto: Bildbyrån

Marcus Lantz kan tänka sig Landskrona och Ängelholm

Publicerad: 2011-12-15 11:54 Superettan


Ängelholms FF vill ha Marcus Lantz som tränare bredvid kompisen Joakim Persson. Men Landskrona BoIS räknar med honom som spelare. Själv är mittfältaren öppen för båda alternativen.

Marcus Lantz håller två dörrar öppna. En för att bli tränare i Ängelholms FF och en för att fullfölja sitt kontrakt med Landskrona BoIS.

– Jag har fått en förfrågan från Ängelholm och jag måste erkänna att jag blev smickrad. Samtidigt är det en jättechans, att kunna bli tränare på så pass hög nivå direkt, och det är ju tränare jag vill bli, säger Lantz till HD.se.

– Jag har informerat BoIS, men där har de bara hänvisat till att jag har kontrakt och det stämmer ju. Sedan har det inte hänt så mycket mer, men vi får väl ta ett nytt snack efter nyår, fortsätter han.

Fram till årsskiftet vill Lantz själv fundera på vad han vill. Men att bryta kontraktet känns inte aktuellt.

– Om jag kan tänka mig att bryta kontraktet? Nja, det låter ju så drastiskt. Jag får ta mig en rejäl funderare, säger han till HD.se.

Ängelholm jobbar parallellt med andra alternativ. Och blir det inget med Lantz nu öppnar sportchefen Stavros Papadopoulos för honom när hans kontrakt löper ut efter 2012.

Magnus Arvidsson pekas ut som ett alternativ. Även han har ett förflutet i Hansa Rostock.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com