Foto: Johan Gille.

Djurgården vill ha Ante Björkebaum - även Sundsvall

Publicerad: 2011-12-15 09:43 Division 1

IK Sirius anfallare Ante Björkebaum imponerande under sitt provspel i Djurgårdens IF - som nu kommer försöka köpa loss honom. Men även GIF Sundsvall visar intresse för honom.

23-årige anfallaren Ante Björkebaum kan lämna IK Sirius efter sin succéfyllda debutsäsong i klubben. Djurgårdens IF är intresserat efter att spelaren visade framfötterna under sitt provspel.

– Djurgården har sagt att de är intresserade och han gjorde ett bra intryck uppenbarligen. Sedan är det långt till att han blir Djurgårdsspelare men det ska tas nya kontakter, säger Sirius tränare Kim Bergstrand till UNT.

Björkebaum har kontrakt i två år till. Och även GIF Sundsvall är intresserat av anfallaren.

– Sundsvall var intresserat redan för två år sedan så det är inte så konstigt att de har koll nu också, de har ju sett vad han har gjort i Sirius, säger hans agent Stefan Pettersson till UNT.

– I dagsläget finns det inte något konkret vad jag vet men samtidigt redovisar inte Sirius allt för mig, fortsätter han.

Vidare står det klart att Erik Zettergren lämnar Sirius för spel i Unik och tidigare sportchefen Mattias Eriksson blir tränare för AIK:s damlag.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com