Foto: Bildbyrån

Arsenal, PSG och Real Madrid jagar Richarlison?

Publicerad: 2021-12-09 09:03 England

Everton får kämpa för att behålla stjärnan Richarlison. Arsenal, Paris Saint-Germain och Real Madrid är sugna på anfallaren, enligt uppgifter.

Den brasilianske landslagsmannen Richarlison, 24, har under en längre tid haft större klubbar efter sig, men Everton har vägrat sälja.

Numera har Everton ekonomiska bekymmer och kan tvingas sälja någon nyckelspelare för att balansera sina böcker och ha möjlighet att värva.

Richarlison, som gjort tre mål och två assist på tio matcher i Premier League den här säsongen, har ett kontrakt till sommaren 2024.

Everton kan komma att söka en försäljning efter säsongen då man fortfarande har ett bra förhandlingsläge. Situationen skulle bli annorlunda om han stannar en säsong till utan att förlänga.

Nu rapporterar Fichajes.net att Arsenal vill värva Richarlison i sommar då både Alexandre Lacazette och Pierre-Emerick Aubameyang kan försvinna.

David Klein/Bildbyrån

Arsenal har dock konkurrens. Paris Saint-Germain och Real Madrid visar också intresse för 24-åringen, enligt uppgifterna.

PSG tittar på en ersättare till Kylian Mbappé - som väntas lämna som bosman, medan Richarlisons gamle tränare Carlo Ancelotti finns i Real Madrid.

David Lind
david@fotbolltransfers.com