Foto: Bildbyrån

David Moyes bekräftar - West Ham letar mittbackar

Publicerad: 2021-12-08 20:10 England

West Ham är hårt skadedrabbat vad gäller mittbackar. Klubben återfinns på en fjärde plats i Premier League och vill utmana hela vägen. Nu bekräftar tränaren David Moyes att klubben är på jakt efter en lösning i januari.

West Ham har imponerat stort i Premier League. London klubben återfinns på en fjärde plats, vilket innebär kvalificering för Champions League.

Klubben har däremot en hel del skadebekymmer. Angelo Ogbonna, 33, missar resten av säsongen, medans mittbackskollegan Kurt Zouma, 27, drabbades av en lårskada i helgens match mot Chelsea.

Nu bekräftar tränaren David Moyes, 58, att klubben vill ersätta mittbackarna med en ny spelare i januarifönstret.

Bildbyrån: David Klein

– Jag tror att det betyder att vi måste börja titta på en försvarare om det är möjligt, men vi får se hur det går för att det är inget bestämt än, säger Moyes enligt Daily Mail.

Tiden kring jul och nyår innebär som vanligt ett tufft spelschema för de engelska klubbarna. De veckorna blir ofta avgörande för hur klubbarna går in i vårsäsongen.

– Om vi kan få en (mittback), skulle jag försöka lösa det tidigt? Ja, det skulle jag, säger Moyes och fortsätter:

Jag ska komma fram till vad som skulle vara bäst för oss.

– Men sanningen är att vi kanske inte får någon eller inte får den vi vill. Jag kommer försöka balansera och komma fram till vad som skulle vara bäst för oss.

 

Jonathan Aronsson Fält