Foto: Mike Hewitt/Bildbyrån

Insignes agent: "Napolis bud är inte lämpligt"

Publicerad: 2021-12-07 09:43 Italien

Lorenzo Insigne, 30, är inte alls nöjd med Napolis kontraktserbjudande, men agenten utesluter inte att parterna når en lösning till slut.

Vincenzo Pisacane har tidigare berättat att Napoli vill halvera lönen för att förlänga med sin lagkapten Lorenzo Insigne.

Den italienske landslagsanfallaren jagas samtidigt av flera andra klubbar då han blir tillgänglig som bosman till sommaren.

Inter, Tottenham, Newcastle, West Ham och Everton är några av klubbarna det ryktas om.

Insignes agent ger nu en uppdatering kring läget och betonar att han inte är nöjd med Napolis beteende.

– Ett bud har lagts som inte anses vara acceptabelt, inte anses lämpligt. Men det betyder inte att vi inte pratar med varandra längre, säger Pisacane till Canale 21 och fortsätter:

Ciro De Luca/Bildbyrån

– Alla spelar sin roll, det finns de som ställer frågor och de som efterfrågar. Det bästa är att prata med varandra. Jag har läst flera gånger att Lorenzo har bett om månen, men ingen begäran har någonsin gjorts. Han känner att Napoli är en del av honom, han kanske håller Napoli överdrivet nära. Jag har svårt att hitta en spelare som är mer fäst vid tröjan.

Agenten vet inte hur stor chansen är att Insigne stannar i Napoli bortom den här säsongen.

– Jag kan inte ge en procentsats, jag kan bara inte. Man är två i ett äktenskap, därför tycker jag att det är rätt att träffas igen, att prata om det och se om det finns en möjlighet eller inte, säger Pisacane och fortsätter:

Jag tror att det är väldigt svårt att hitta en symbol som honom. Jag tycker att Lorenzo förtjänar lite mer tid.

– Lorenzo har varit en toppspelare i samma lag i många år och han hittar alltid incitament att göra det bättre. Jag tror att det är väldigt svårt att hitta en symbol som honom. Jag tycker att Lorenzo förtjänar lite mer tid.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com