Foto: Bildbyrån

Papagiannopoulos om Kindberg: "Skickade iväg ett sms"

Publicerad: 2021-12-05 15:36 Allsvenskan

Daniel Kindberg friades i hovrätten under fredagen. Nu berättar Sotirios Papagiannopoulos, tidigare i Östersunds FK, om sin syn på saken.

Daniel Kindberg, 54, frides från samtliga åtalspunkter i hovrätten under fredagen. Kindberg var ordförande i Östersunds FK mellan 2010 och 2018.

Östersunds FK:s tidigare ordförande dömdes dömdes 2019 tillsammans med två andra personer till fängelse i tre år och näringsförbud i fem år, men överklagade domen och friades alltså under fredagen.

AIK-mittbacken Sotirios Papagiannopoulos, 31, spelade i Östersund under Kindbergs tid och berättar att han haft kontakt med Kindberg efter domen.

Tobias Nykänen/Bildbyrån

– Jag skickade iväg ett sms. Han hade väl sagt det från första början. Så på något sätt försvinner den här dåliga stämpeln över det vi gjorde under den tiden, och det är ju bra, säger han till Fotbollskanalen.

Den 31-årige mittbacken spelade för Östersund under fem säsonger, innan han flyttade till FC Köpenhamn och sedan AIK. Han tycker att vissa kanske drog förhastade slutsatser.

Om det är någon som kan tåla det så är det väl han

– Ja, det blev för mycket. Men om det är någon som kan tåla det så är det väl han, säger Papagiannopoulos till Fotbollskanalen.

Jonathan Aronsson Fält